Patienter

Laila

Jeg er på anbefaling kommet hos tandplejer Gitte Engslet nu i et års tid, og er meget tilfreds med den måde Gitte laver tandrensning på, det virket meget professionelt og kompetent samtidig med at hun er meget blid.

Jeg har haft paradentose i mange år, men først efter at jeg er begyndt at komme hos Gitte sker der noget. Endelige kan jeg se resultater. Paradentosen er på retur og det er Gittes fortjeneste.

Med venlig hilsen

Laila

Mogens

Kære Gitte

Tak for din tandpleje i dag – ligesom at få nyt ”gebis”.

Da jeg kom hjem så jeg nærmere på din behandling/regning. Tusind tak for din venlighed/rabat til mig.

Jeg kan mærke du virkelig gør dit bedste for at ”bevare mine tænder”. Jeg er dig meget taknemmelig, og kunne ikke ønske mig bedre tandplejer.

Ha´det godt!

Mogens

Erik

Jeg er kommet hos tandplejer Gitte Engslet i nu snart 8 år. Jeg havde parandentose 5 steder, denne parandentose har Gitte formået at fjerne ved grundig og dygtig tandrensning, jeg har fået tandrensning hos flere tandlæger uden nævneværdig effekt, det skyldes måske at tandrensninger hos Gitte tager 40-50 minutter og de andre steder jeg har fået foretaget tandrensning tog de max 10 minutter. Jeg kan kun anbefale Gitte som tandplejer, og udover Gittes grundighed og faglige kompetance, skal det også nævnes at Gitte er et sødt og rart og et meget omsorgsfuldt menneske.

Med venlig hilsen

Erik

Preben

Gitte har fået bugt med min paradentose ved hjælp af et intensivt behandlingsforløb.  Nu kan jeg nøjes med et check hvert halve år.

Og som sidegevinst har Gittes utroligt behagelige måde at behandle på, hvor der hele tiden er fokus på, at det ikke må gøre ondt eller føles ubehageligt betydet, at jeg ikke længere lider af tandlægeskræk.

Jeg kan kun varmt anbefale hende til alle former for tandplejeropgaver. Man er helt sikkert i gode hænder.

Preben

Susanne

Vi har i vores familie valgt at få vores tænder plejet af Gitte Engslet, fordi hun er både omhyggelig og dygtig.

Hun tager sig altid god tid og der er en rolig og behagelig atmosfære i hendes hyggelige klinik.

Det er endvidere betryggende at vide, at Gitte både plejer tænderne og forebygger tandproblemer, så mange tandlægebesøg kan undgås.

Susanne